Om oss

Vi är fyra unga tjejer som tillsammans driver Lövnäs Musteri.

Allt började år 2015, vi var då endast 12, 11, 9 och 8 år gamla. Sommaren det året vi bestämde oss för att göra saft av fläderblommorna i vår trädgård. Det var första men inte sista gången vi gjorde saft. Vi ville göra mer och började experimentera med receptet för att hitta bästa smaken på vår egen fläderblomssaft.

Vi tyckte att saften var så god att vi ville dela den med fler. Vi började därför knackadörr hos grannar. Det gick bra och vi märkte att vi tyckte att det var roligt att sälja vår egen saft. Två år senare stod vi på vår första marknad för att sälja saft — Forshaga marknad. Det blev en stor succé och vi sålde slut på all vår flädersaft innan marknaden ens hade slutat.

Marknader var verkligen något som vi tyckte var roligt och vi bokade samma år en plats på Torsbymarknad. Vi ville även utöka vårt sortiment och provade oss fram till nya produkter.

Under 2018 bokade vi platser på Forshaga marknad, Kils marknad, Torsby marknad, Oxhälja i Filipstad, Smaka på Värmland samt Julmarknaden i Mariebergsskogen. Samtidigt som vi stod på alla marknader lyckades vi få klart alla tillstånd som krävs för butiksförsäljning och ICA Maxi Bergvik var en av de första butikerna som tog in våra produkter i sitt sortiment.

Under åren har vi utvecklat fler produkter och idag är äpplen och must centralt i vårt sortiment. En av våra succéprodukter är vår äppleglögg som varje år säljer slut innan det börjar närma sig jul.

Idag hittar du bland annat våra produkter i följande butiker: ICA Maxi Bergvik, ICA Maxi Välsviken, ICA Kvantum Hammarö, Stora Coop Nolgård, COOP Bergvik, COOP Välsviken, Stora COOP Kristinehamn, ICA Tummen, ICA Haga, ICA Wallinders, Grön Ko, Retrovågen, Värmlandsboxen, COOP City, COOP Råtorp samt Lillängshamnens fiskrökeri.

Vi hoppas att du också uppskattar våra produkter, vilka är gjorda med kärlek till hantverket och det lokala.

Smaklig dryck önskar
Klara, Julia, Elin och Saga